EXCELLEREN ALS

Ervaren professional

Zoek vacature

Vind jouw nieuwe uitdaging

Werk met inhoud

Omdat je het belangrijk vindt om werk te doen dat aansluit bij jouw idealen in pharma.

Positieve werksfeer

Die apotheken waar jij je thuis voelt. Die vinden we voor je. Want daar ben jij op je best.

Dichtbij huis

De tijd van ellendige files en vertragingen is voorbij. Jij werkt voortaan dichtbij huis.

Ervaren professional bij Professional Partners Pharma

Professional Partners Pharma is dé partner voor apotheken, starters en professionals in pharma. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht.

Wil je maximaal 30 minuten woon-werkverkeer? Weten hoe je pensioen geregeld is of lekker vaak op vakantie? Laat het ons vooral weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Openbare en poliklinische apotheken, alles is mogelijk.

Openbare apotheken, verenigingen van apothekers en (poli)klinische apotheken. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht. Samen het verschil maken. 

Ketens van apotheken zoals BENU en Medsen kunnen leren van ervaren apothekersassistenten zoals jij. En ook verenigingen van apothekers en apotheken in ziekenhuizen in jouw regio staan sterker als jij er bent. Omdat jij nu eenmaal als beste weet hoe mensen geholpen willen worden in de apotheek.  

Er wordt rekening gehouden met wat jij belangrijk vindt in je werk

Afwisselend werk? Ja zeker!

Jij houdt van afwisselend werk. Je verstrekt recepten of herhaalrecepten in de openbare apotheek. Jij adviseert hele verschillende klanten in de apotheek over precies de goede medicatie en passende behandeling. 

Dezelfde week komen patiënten van de poli direct naar jou in de poliapotheek, voor medicatie bij kanker, oncolytica, of medicijnen bij het zwanger worden, IVF. In de klinische apotheek doe je medicatie verificatie. Je vraagt mensen welke medicijnen ze gebruiken voordat ze opgenomen worden voor behandeling. Deze grote verschillen tussen de openbare apotheek, poliklinische apotheek en de klinische apotheek maken jouw werk afwisselend. 

Er is altijd een match tussen professional en opdrachtgever
}